Careers Copywriter

Friendly is an award-winning interactive creative agency whose creative vision is born out of our dedication to digital media and a passion for emerging technologies. We create breakthrough experiences that drive authentic connections between consumers and brands. We have a history of creating results-driven interactive environments that foster active participation, community building and peer-to-peer sharing. We offer excellent benefits and amazing view with chill atmosphere.

Copywriter wanted!

Elkopott már a tollad a network ügynökségek agyonszervezett világában? Unod az órákon át tartó unalmas, semmiről sem szóló meetingeket és a kreatív koncepciók értelmetlen nyírbálását? Hagyd a sötét oldalt és éld úgy a mindennapokat, hogy érdemes legyen reggel felkelni!

Ha minimum 3 éves szövegírói tapasztalattal rendelkezel, tudod mi a különbség a reklám és a tartalom között, ha érted a digitális világ működését, tudod azt alkalmazni, akár márkaépítésben, sales támogatásban, vagy konverziót generáló megoldások tervezésében, ha szívesen inspirálódsz és az ötleteiddel motiválsz másokat, akkor küldd el az önéletrajzod és portfóliód a friendly@friendly.hu címre és találkozzunk mihamarabb! Az erő legyen veled!